miercuri, aprilie 08, 2009

Batman: Arkham Asylum

Batman: Arkham Asylum este un joc din partea celor de la Eidos si creat de studiourile rocksteady. Stand la baza benzilor desenate ale celor de la DC Comics si WB , actiunea acestui joc va avea loc in renumitul azil Arkham unde lucrurile scapa de sub control cand Joker-ul scapa exact in momentul in care il aduci in azil, iar tu fiind Batman va trebui sa readuci ordine printre detinuti. De aici, rocksteady se bazeaza pe un gameplay tip stealh, oarecum ciudat in stilul Metal Gear dar nu la fel de accentuat ,parerea mea. Oricum de mult nu am avut parte de un nou joc Batman si sunt foarte curios cum va arata acest joc in varianta finala.

Jocul are la baza motorul grafic Unreal 3 care se pare ca arata destul de frumos in acest joc, comparativ cu altele (vezi Turning Point,Legendary,etc) Batman: Arkham Asylum are o atmosfera sumbra in stilul eroului si accentuat de atmosfera azilului Arkham. Creatorii ne-au anuntat ca ne vom bate impotriva multor personaje cunoscute din universul Batman dar eu unul sunt curios sa lupt impotriva lui Freeze si Joker.

Aparitia sa va avea loc in vara acestui an atat pe consolele PS3 si Xbox 360 cat si pe PC.Mai jos avem o demonstratie cum poate decurge lupta dintr-o incapere folosind elementele din jurul nostru aratandu-ne de fapt si inteligenta pe care o dispun inamicii.

Niciun comentariu: