miercuri, aprilie 08, 2009

The Godfather 2: System Requirements & Preview

Continua povestea din primul The Godfather, in care esti promovat de Michael Corleone ca Don al New York-ului unde actiunea are loc in anul 1960.Jucătorii vor afla, de asemenea, să stăpânească de afaceri a crimei organizate, prin construirea unei familii de Made Men, angajarea echipajului, predarea în ordine, şi promovarea lor celor mai buni oameni.Folosind Don's View, jucătorii vor avea posibilitatea de a construi, apărarea şi extinderea lor a criminalităţii, în timp ce se ţine un ochi pe mişcările şi planurile familiei rivale.

Jocul foloseste acelasi motor ca din prima parte a jocului doar ca au fost adaugate cateva efecte noi.Mai jos avem lista cu ce ne trebuie ca sa putem rula acest joc.

Minimal system requirements
• Operating system: Windows XP SP2 or Windows Vista
• Processor: 2.8 GHz (Pentium 4, A64 300+, all A64 X2 or Core 2)
• RAM: 1 GiByte (XP) / 2 GiByte (Vista)
• Graphics card: 256 MiByte and Shader Model 3.0 / Geforce 6800 or better / Radeon X1600 or better
• Hard drive: 8 GiByte

5 comentarii:

Anonim spunea...

mda....ce cerinte sunt astea? k le indeplinesc pe toate si knd sa intru in joc zice k nu corespund cerintele...am Pentium(R)4 CPU 3.00 Ghz,2.99Ghz,1Gb of RAM..dar am windows xp professional version 2002 service pack 2..o fi de la windows?

100 Ro spunea...

Salutare,vrem sa adunam 100 de bloggeri pentru a crea impreuna cel mai mare blog din Romania,cu 3000 de articole publicate pe luna (Un articol pe zi din partea fiecaruia).Senzational va fi faptul ca il facem pe o platforma blogspot,adica gratuit.Ce spui ni-te alaturi si tu?

Anonim spunea...

vezi ca poate nu ai placa video cu pixel shader 3.0,asta e problema

ShOrTy spunea...

Simplu !
La cerinte scrie Dual Core !

Mihaitsuu spunea...

Pai eu am placa de 256 mb..ram 1 gb... dar am precesor de 1.61... ce ziceti merge ?