miercuri, octombrie 17, 2007

Painkiller : Overdose -DEMO


Painkiller : Overdose reprezinta continuarea popularului Painkiller, lansat de DreamCatcher Interactive in aprilie 2004.
Jocul prezinta o noua situatie in lupta dintre bine si rau, infrangerea lui Lucifer in fata lui Daniel din originalul Painkiller avand repercursiuni asupra scenariului din Overdose.
Un nou personaj este introdus in joc, Belial, o faptura care este jumatate demon, jumatate inger. Timp de multi ani, Belial a fost intemnitat si tinut in rezerva de Lucifer, pentru ca intr-o zi sa incline balanta dintre bine si rau. Scapat in libertate, personajul nostru se trezeste in maruntaiele Iadului si incepe razbunarea, ajungand dupa un timp sa fie respins de Rai si temut de Iad.
Vor fi introduse in joc 6 arme noi si 40 de monstrii unici ascunsi in adancul Iadului. Painkiller: Overdose va avea 16 niveluri si va beneficia de o noua grafica dezvoltata de MindWare Studios.

Jocul este bine optimizat dar din pacate foloseste acelasi engine vechi din 2004 doar putin modificat.Lansarea se asteapta pe data de 23 Octombrie 2007.Probabil nu va mai creea aceeasi impresie care a creato cand a fost lansat parca de nicaieri si lasand in urma lui numai review-uri bune.
Deocamdata doar un link catre Fileplanet am,dar spre dupa-masa voi pune un mirror Romanesc
Update! Am pus la dispozitie mirror romanesc!

Marime: 732 MB
Download: Painkiller : Overdose
Download: Painkiller : Overdose Mirror#2

Niciun comentariu: