marți, octombrie 23, 2007

Turok


Daca va mai aduceti aminte de jocul ala de pe pc aparut in 1997 si continuarea acestuia in 1999 in care omoreai dinozauri atunci inseamna ca sti ca revine in era moderna a jocurilor doar abia la anul dar am sa va dau din start o veste proastra: NU VA APAREA PE PC!
Din pacate doar pentru persoanele care posed o consola Xbox 360 sau un PS3 vor putea confrunta un T-Rex.Turok foloseste la randul sau cel mai bun engine la momentul actual si anume Unreal Engine 3.
Actiunea va avea loc undeva in viitor cand Joseph Turok un fost commando Black Ops,acum facand parte dintr-o unitate speciala are misiunea de a prinde un criminal de razboi pe o planeta alterata genetic.Dupa ce nava a fost doborata cand ajunsese aproape de planeta,Turok trebuie sa isi foloseasca intuitiile si instinctele militare pentru a face fata armatei inamice si animalelor periculoase care traiesc pe aceasta planeta.Care este pana la urma misiunea lui Joseph Turok?Aceea de a supravietui.
Daca detineti o consola va sugerez sa va uitati la urmatoarele video-uri pentru ca merita aceasta atentie,poate chiar mai mult.

2 comentarii:

Ahilosu spunea...

ce nu-i pe pc, e suck0rzz. si parca-mi si placea turok...

Anonim spunea...

va aparea si pe pc.....100%