marți, octombrie 09, 2007

They


They un fps promitator care vine din curtea celor de la Metropolis(cei care s-au ocupat si de Infernal)cu o grafica next-gen,o versiune imbunatatita a aceluiasi engine folosit in Infernal.
Actiunea jocului se va desfasura in viitorul apropiat al Londrei cand teroristi isi fac de cap pe acolo.Cand lucrurile nu puteau deveni mai rele,niste roboti extraterestri ne invadeaza si incep sa ne extermine.
Initial,se credea ca e vorba de roboti dar pe masura ce incepi sa ii extermini realizezi ca sunt manipulati de niste fantome misterioase si invizible ochiului uman.Se va incerca realizarea unui gameplay original avand posibilitatea ca arma ta de baza sa poate fi upgradata prin unelte gasite sau cumparate.Este posibil sa creezi un sniper care trage cu grenazi,sa ingheti(intelegi care e ideea cu crearea).Se mai poate schimba rata de tragere,cate gloante sa tragi odata sau incarcatura fiecarui cartus de munitie.
Dupa cum vedeti promite chiar foarte multe acest fps care pare destul de promitator.Vestea proasta este ca doar prin 2009 va aparea.Va fi disponibil pentru PC,PS3 si Xbox 360.
Urmariti trailerul de la acest joc.

Niciun comentariu: