sâmbătă, septembrie 29, 2007

Enemy Territory: Quake Wars


Enemy Territory: Quake Wars este continuarea de la Wolfenstein: Enemy Territory dar povestea foarte,foarte diferita.Actiunea are loc inaintea povesti din Quake 2,cand extraterestrii pe nume Strogg invadeaza Pamantul si pamanteni formand alianta Global Defense Force sau GDF incercand sa ii stopeze.Actiunea e cam la fel ca si in celelalte jocuri de acelasi gen(vezi Battlefield).Include peste 40 vehicule,structuri construibile si peste 12 harti.Jocul foloseste o versiune imbunatatita a motorul grafic Doom3,impreuna cu o noua caracteristica a engine-ului numit Megatexture care permite creare de teren unica nefolosind nicaieri aceasi textura de 2 ori pe toata plansa.Jocul nu necesita calc. de ultima generatie pentru a fi jucabil,se poate juca si pe calc vechi de 3 ani.Daca va placut Wolfenstein: Enemy Territory aceasta nu are de ce sa nu va placa.

Jocul a aparut ieri,28 September 2007.Eu mi-am rezevat copia,asa ca sper sa ne vedem pe campul de lupta sa iti dau niste capuri.Sa te uiti atent dupa mine,dupa fiecare colt sau cladire ca nu vei sti unde pot fi.
Daca doresti sa incerci versiunea demonstrativa a jocului inainte de a incepe sa iti faci planul de atac pentru a vedea cum suporta sistemul tau jocul si cat de original poate fi in gameplay click mai jos.

Download Enemy Territory : Quake Wars DEMO

Mai jos trailerul si multe gameplay-uri din joc.Ce zici e ceva de jocul asta,sa mai luam si noi o pauza dupa atata Counter-Strike?

Niciun comentariu: