vineri, septembrie 28, 2007

Project Gotham Racing 4


Ca si in jocul PGR3, PGR4 aduce in atentie cele mai tari masini si locurile cele mai atractive pentru curse. In PGR4, vei concura cu masini ca Aston Martin, Ferrari,masini clasice chiar si tiruri,si sa nu uitam de motociclete.Unele curse sunt facute pentru a juca cu motociclete unele cu masini,tu vei decide.Dar cat de superb cred ca poate fi sa joci contra masini cu motocicleta,le dai si avans ca doar avem motocicleta pe nitro.
Jocul in single player, ofera mai multe moduri de joc cum ar fi arcade, atac de timp, joc definit de tine si cariera Gotham. In modul de joc arcade vei trece prin 10 capitole, si vei prograsa prin curse de viteza sau de drifting. In atac de timp,vei concura contra cronometru deoarece nu avem competitori. Jocul este plin de efecte eye candy cum ar fi de efecte de timp, ceata, fulgere si tunete, conditii de gheata, zapada, si toate cele combinate(toate acestea nu se gasesc in NFS: Pro Street,cat de cool ar fi fost acestea nu?)

Cum ziceam si in articolele recente se pare ca prinde la public reclamele filmate in viata reala decat cele in-game.Mai jos puteti urmari reclama la PGS 4 cu masini precum Ferrari si motociclete de curse.Check this out
De asemenea va pun la dispozitie sa urmariti secventele in-game ale jocului cu motociclete,apropo chiar este rivalul lui NFS?

TV spot


Gameplay Bikes

Niciun comentariu: