marți, septembrie 18, 2007

Viteze noi si preturi noi de la RDS

Fiber Link, cea mai mare retea de acces Internet ce se intinde la nivel national, da startul acum la comunicare si schimb de fisiere la viteze si mai mari in Internet. Comunitatea „Fiber Link” cuprinde 500.000 de utilizatori, care pot accesa reteaua si schimba fisiere intre ei la viteze uluitoare. Serviciile de acces Internet RDS.Link - Fiber Link si Cable Link - ofera de acum viteze de navigare si mai mari, pentru traficul realizat in Internet. Astfel, toti cei care detin un abonament Fiber Link/Cable Link in valoare de 25 Lei si respectiv 35 Lei/luna (TVA inclus), precum si cei care vor semna un contract nou pentru acest serviciu, beneficiaza automat incepand cu data de 1 octombrie 2007, de noile latimi de banda in Internet, astfel:

- Abonament Fiber Link/Cable Link 25 Lei: 1 Mb/secunda -> viteza noua de pana la 2 Mb/secunda.
-Abonament Fiber Link/Cable Link 35 Lei: 2 Mb/secunda -> viteza noua de pana la 3 Mb/secunda.
- Abonament Fiber Link/Cable Link 45 Lei: viteza de pana la 4 Mb/secunda.

Fiber Link este prima si cea mai mare retea de Internet din Romania, ce gazduieste o comunitate de 500.000 de utilizatori din peste 40 de orase, iar beneficiile oferite sunt mai mult decat atractive: filesharing la nivel national cu pana la 50 Mb/secunda, acces rapid si conexiuni stabile la servere de jocuri, acces instantaneu la yahoo.com, amazon.com, adobe.com, apple.com, hp.com, USA Today, PC World si o serie de alte site-uri gazduite pe servere Akamai in reteaua RCS & RDS.

Nu vreau sa fiu negativist acum dar la cat mi-a picat netul in ultimu timp,Romania nu va avea niciodata un net stabil 24/7 :)) dar totusi vad ca vor sa recompenseze cu tarife noi si viteze superbe,ceea ce e un inceput nu ?

2 comentarii:

Anonim spunea...

inceput promitator , mie nu mi`a mai cazut net`ul in ultima vreme ca inainte , am remarcat o imbunatatire la acest segment , iar la capitolu viteza e ok , si vad ca tot urca. GG RDS

Ramona spunea...

Internetul adica linia de conectare este ok.. defapt.. nici macar nu prea pica netu cum aud la alte retele,singura mea problema este k pretul abonamentului creste in fiecare luna,devine greu de platit,nu stiu cat o sa`l mai tin.Ar trebui sa luati niste masuri.