sâmbătă, septembrie 22, 2007

Need for Speed : Pro Street


Nevoia de viteza o vrem cu toti atunci cand conducem o masina fie ca conducem una reala sau in intr-un simulator auto.Ca tot veni vorba de simulator auto franciza Need for speed nu a fost niciodata infara de seria 5 intitulata Need for Speed : Porsche.Dupa si inainte de seria 5 NFS s-a rezumat doar la condusul arcade reusind intr-ul fel sau altu totusi sa atraga in continuare fanii.Cel mai dezamagitor joc din franciza a fost fara indoiala Need for Speed : Carbon stiti voi la ce ma refer,prea scurte circuitele,lupta din canion,si doar 4 final boss :( a fost cel mai scurt NFS pe care l-am jucat vreodata.Cel mai apreciat a fost totusi Need for Speed : Most Wanted ca ne-a implementat politia frate intr-un final, dar si gameplay-ului nou prin care s-a remarcat,multi au asteptat o continuare a NFS Most wanted care ar fi fost mult mai bine primit decat NFS carbon nu?Inca o seria care a fost bine primita a fost NFS Underground si continuarea NFS Underground 2 cu cursele ilegale avand loc dupa lasarea serii si o varietate mare de a schimba infatisarea masini dupa bunul plac.Ei bine EA doresc sa remedieze esecul Carbonului si sa revina la radacinele care i-au consacrat prin Need for Speed : Pro Street care se anunta a fi un simulator cu putine personalitati arcade si va avea loc intr-un viitor apropiat a curselor legale,prin acest lucru se pare ca trecut de la cursele ilegale probabil s-au plictisit sa readuca la viata tot acelasi stil dar intr-un noua infatisare ? EA au promis grafica next-gen si un nou efect revolutionar pentru smoke-ul masini care se pare ca va accent mare asupra jocului si au introdus intr-un final damage-ul chestia pe care fanii seriei o vroiau foarte mult inca de pe cand jucam Underground.Ei bine dupa atatea preview-uri si video gameplay-uri se pare ca EA se tin de cuvintele lor ca melcul de cochilia lui.Vor incerca sa faca cea mai buna seria a NFS-ului sa speram ca vor reusi deoarece vor aduce la viata dragostea moarta a fanilor pretuntideni care au vazut in fata ochilor esecurile seriei.Acest joc va concura direct cu celelate simulatoare/arcade cum ar fi Forza Motosport 2 sau Project Gotham Racing 4.Eu astept cu nerabdare acest joc,care dupa parerea mea va avea un impact mare asupra jocurile din aceea categorie din care face parte si va fi si un best-seller.Cu toti vom avea parte de joc fie ca il jucam pe PC sau console deoarece se va lansa simultan pe toate platformele adica pe 1 Noiembrie 2007 in Europa pe PC,Xbox 360,PS2,PS3 si Wii.O sa mai revin mai tarziu cu detali despre joc cat si cu video gameplay-uri.Pana una alta va recomand sa vedeti mai jos detali despre Carrer-ul din single player.

Career Mode Featurette

3 comentarii:

Anonim spunea...

am uitat sa precizez ca si pt NFS Pro Street :P .. e superba grafica.. au introdus damage-ul.. sa speram ca va fi un proiect reusit.. nu ca si Carbonu :(

Anonim spunea...

i`m goanna play this shiet :> Daniel , NFS Carbon arata chiar OK , parerea mea

Anonim spunea...

Din trailere pare superb si atat timp cat nu va fi terminabil in 2 zile cred ca va merita. Sper totusi ca damage-ul sa nu te faca sa te urci pe pereti de nervi din 5 in 5 minute totusi. Si daca au implementat aceasta idee macar sa creeze si niste trasee realiste nu cum erau de exemplu in Carbon unde mergeai din perete in perete.